Jägarlösen
10 TGFs bud
Serierna

Jägarlösen

I gästboken förekom en hel del inlägg där folk fullkomligen vräkte ur sig könsord annat tjafts. Därför finns det nu ett jägarlösen, som gör så att du brevid ditt inlägg i gästboken får en liten jägarbåge.

Vem kan då få ett jägarlösen?
Alla som har en vettig åsikt och vågar stå för den kan få ett jägarlösen. Du behöver inte ha gjort lumpen på K4 eller ens i ett jägarförband.

Måste jag lämna ut min e-mail adress?
Den enda som får veta din e-mail är C Hemsida, som lägger in dig i användarlistan. Men om du vill kan du göra din mailadress tillgänglig för alla genom att skriva in den i Jägarregistret.

Hur skaffar jag mig mitt jägarlösen?
Om du har gjort GU på K4 fyller i formuläret på sidan Skriv in dig. Då kommer du även med i Jägarregistret. Annars skickar du ett mail till C Hemsida genom att klicka på @ här nedanför. Ditt jägarlösen skickas till dig inom 2 till 3 dagar.

OBS!
Alla i Telegrafipluton kan använda det universiella tgfplut-jägarlösen!
Användarnamn: tgf
Lösenord: (samma som för att andra i adresslistan)

Har du glömt ditt lösenord? Inga problem! Fyll bara i din e-mail adress i fältet och klicka på sänd så skickas ditt lösenord till dig i ett mail.

E-mail adress:

-

Om du vill ändra ditt jägarlösen fyller du i din e-mail adress, ditt gamla lösenord, och det nya lösenordet du önskar i formuläret nedan. Det nya lösenordet bekräftas med ett mail och börjar gälla omedelbart.

E-mail adress:

Gammalt lösenord:

Nytt lösenord:

-