Gästboken
Nytt inlägg
Arkivet

Gästboken Februari 1998


Hej hoppLundberg har ingen snopp
Boqvist
Saturday, February 28, 1998
Finns det någon som har pejl på ANTENNER??? Jag ska göra ett skolarbete om detta och undrar om någon känner till ställen på nätet eller bra böcker om detta ämne.
SW
Friday, February 27, 1998
Din skiva försvann visst Ooh Aah Just a little bit, Jahnssoni :) . Länge leve Frisks mod att befria 109:an från Gina!!
SW
Friday, February 27, 1998
Det är bra grabbar. Sprid budskapet vidare till alla förlorade TGF-bröder. Må Mj And vara med er
Slaktarn
Thursday, February 26, 1998
Låter rejält skojsigt! Vid den tidpunkten har jag nog fått ihop mitt eget lilla hem.
SW
Thursday, February 26, 1998
Låter superduper. Jag e på
Norin
Thursday, February 26, 1998
Hör Upp!!! Tappra TGF-soldater! Glöm ej bort att vi en gång var en sammanhängande enhet, olika kugghjul i ett och samma maskineri. För att få den här "outstanding" maskinen att fungera igen så tänkte jag ha en REUNION "at my place" i slutet på juli/början av augusti. Detta får ej missas. Obligatorisk närvaro. Placera detta på lämplig plats i bakhuvudet. Exakt datum kommer senare i vår. Antell! Va faraoo är Antell!?Angående efterlysningen av Gina-G plattan så är dragon Peter Frisk starkt misstänkt för olovligt bruk av annans egendom.
The Ace
Wednesday, February 25, 1998
EFTERLYSNINGUnder min tid på K4 försvann min Gina-gplatta om nån har sett eller hört varden kan ha tagit vägen ring skoter raggarn.Till Bad Mother, efter ett år extra inorrland har mitt minne samt förmåga atttänka blivit ovanligt slött. Vilken sång???
PS sätt in en bild på the Butcher/ACE DS
Wednesday, February 25, 1998
C-meddelande, C-meddelande.Attention: C SBTio TGF:s bud: 1.Du skall icke nyckla över din förmåga eller sända perversa medd. Speciellt icke när radioövning bedrivas och avlyssning genomförs av Lt Lib samt Lt And.2. Du skall icke åtrå din nästas prov i 60-takt.3. Du skall icke hava nickelpapper hängandes ur dina öppna bröstfickor. Ej heller skall du hava Raider, Mars eller dylikt uppstickandes ur höger benficka.4. Du skall icke hava långt svallande hår som förvandlar din djupgröna basker till en huvudbonad passande en bagare.5. Du skall icke namnge Dahlmanns mor efter ett fordon på 4 hjul.6. Du skall icke döda hela GRK-plut. för att de lämnat avföring i er korridor.7. Du skall icke gå till sjukstugan och upphäva beslut som Mj And fastställt 3 dagar före J4.8.Du skall inte påbörja tolkning skvadronsvist kl 22:30 om du befinner dig strax ovanför polcirkeln och övningen ämnas genomföras i början på mars.9.Du skall icke ligga kvar i sänghalmen när dina logements-kamrater kommer tillbaks från inmundigad frukost.10. Du skall ICKE använda dig av annan TGF-medlems alias när du textar i TGF:s gästbok. Det tionde budet är riktat mot C SB som försöker undkomma fastställda stadgar genom att obehörigt använda sig av annan TGF-medlems alias i utländsk form.
BQ
Tuesday, February 24, 1998
batstab batstab batstab batstab ohoj.Kul att Djungel-Jim dykt upp. Glömmer aldrig när du komponerade din egen marschsång innan soldatprovet under J2. Den var bäst hohohohohohoho.Lev väl!
Chefen Sarkofagen (samt Arjeplogtältet) ugh!
Tuesday, February 24, 1998
hehehe ...
chefen band-krängning
Monday, February 23, 1998
tsss....
en gång slog jag ut två leopard-vagnar med en halvmiss från en larmmina 2b.

C SB (Chief Strv-Butcher)
Monday, February 23, 1998
Pansar?!?!?!HA HA HA HA HA HA HAA HAAA HAAAA!!!!Det var det låjligaste jag någonsin hört. Små pansar-fordon av alla slag slår jag ut på nolltid utan att de hinner blinka och det vet heller inte var det kommer ifrån. Nä pansar fånar är rädda små harar som sitter och kurar i sina plåtburkar och känner sig säkra. Men ack ve så smäller det bara till sen är dom inte så kaxiga längre. Tack för ordet!
Stridsvagnsmina 6.
Monday, February 23, 1998
Hej jägartöntar!!!
Skulle bara meddela er att pansarär hårdare än jagarkött.Ni är blåsta!!

Fripp
Monday, February 23, 1998
Hej Bokvist. Kul att se dig! Jag kan meddelaatt jag har installerat ett program som automatiskttestar besökarens IQ och cencurerar allainlägg där det understiget 35...
Lundberg
Monday, February 23, 1998
Jahnsson!? I love you!
The Butcher Himself
Sunday, February 22, 1998
Jägartjänsten är inget bevis för att manär mentalt frisk....snarare motsatsen.Jämfört med -------- nedknarkade -------- så är Farsta mannen en trevlig prick. Hon har --- med ------- och diverse-------- samt --------- som ofta påträffaspå landet. Tack för ordet (KB är lurade)
Boqvist
Sunday, February 22, 1998
prickshytt !
kanske ?
Saturday, February 21, 1998
BWAAAH! .( Finland förlorade mot Ivan-team.SORG! men, jag ska flytta så jag e glad iaf :) .Undrar förresten vad Antell gör nuförtiden? Värnpliktig Fallskärmsjägare? KJ? SEAL? Vapenexpert? Minröjare???
SW
Friday, February 20, 1998
jo .... Jahnsson fysade nog mest av alla. ;)
c sb
Friday, February 20, 1998
Vad är dina aktiviteter på byn nu för tiden?! Åka raggarskoter på Storgatan (hohohooo) :)?! Faan va kul det var att ha dig på logementet, kom alltid upprusandes från byn fem minuter innan uppställning. Speciellt kul var det när du skulle vara sån där, vad heter det, "avlämningsman".Joy joy, förresten ska du få log-boken snart...
SW
Friday, February 20, 1998
Hutta noja, Pettson, Lundberg och alla andra kabel kastare trevligt att höra aver. Lundberg grattis till en härlig sida.Om någon syftar på att jag kände mig kraslig var det bara taktisk upplägningför kvällens aktiviteter på byn.
JAH
Friday, February 20, 1998
Man löper iaf stor risk för psykiska men.
En som klarade sig med psyket i behåll
Thursday, February 19, 1998
TGF-plut hade fys i stort sett varje morgon, om jag inte missminner mig. Sen fanns det dom som låg kvar på logementet och "kände sig krassliga"...
SW
Thursday, February 19, 1998
Löper man mycket på K4?
satanskolli
Thursday, February 19, 1998
Lite intressant info vad anbelangarherr Djungel-Jim:Jim JahnssonOdlingsgatan 8933 34 Arvidsjaurtfn 0960-10699HAN på femdagars i Gnarp, undertecknadsjälv lider efter svidande nederlag i OS.
PET i Piteå, sign span
Wednesday, February 18, 1998
Är det någon K4:ing som åker på BA10 till Bosnia snart då? Bravo-coy rules...
Krp Linzie 95-96, Fu Linzie 97, Serg Linzie 98..
Wednesday, February 18, 1998
Hockeyglädje :)
SW (huh)
Wednesday, February 18, 1998
åja ...
själv har man ju rekordet i pulk-rodel och dessutom flest antal vurpor på 12 milbv-tolk. missade dock kvalet till mesta näsblod, men man får väl vara nöjd.
jahnsson ?! ... glädje !!!

C SB - sportig som få.
Wednesday, February 18, 1998
Vinter-OS misären verkar inte ha något slut. Fan vad tungt det är att vara svensk supporter. Finns det inte längre några vinnare i Sverige, trots att vi har så stolta idrottstraditioner.
CS, i en djup vinterdepression
Wednesday, February 18, 1998
Jag är uppvuxen i skuggan av Vittjokk...
Terese
Wednesday, February 18, 1998
Det spelar ingen roll om hon vill bli yrkesofficer eller polis om hon ändå inte klarar av tjänsten. Det skulle varit roligt om det var så att tjejer hade samma förutsättningar som killar att bli jägarsoldater, men nu är det inte så. Tersese, det är lätt för dig att tycka som du gör eftersom du aldrig varit ute i fält med med en nj-grp i skuggan av Vittjokk.
fdhgd
Wednesday, February 18, 1998
Till jsrtjnr. Jag antar att den endatjej som vill ha det så jävligt somlumpen helt frivilligt, är någon som villjobba som polis eller yrkesofficer i framtiden.
Terese
Wednesday, February 18, 1998
JAHNSSONI!!! Gamle Norrgubbe! Ingen har ju lyckats fått tag i dig och nu plötsligt kliver du självmant fram ur skuggorna. Om du skickar din adress till mig så skickar jag upp "log-boken". Min mail finns bland "Email" ( mycket logiskt, går inte att missa). Leve JAH:s kontakt med TGF.
Huhta-luhta
Tuesday, February 17, 1998
Vad skådar mitt norra? Jim Jahnsson? Den beryktade gamla skoterraggaren? Det var som f-n. Men du måste nog lämna en mailadress eller ett telefonnummer om vi skall kunna höra av oss.
Lundberg
Tuesday, February 17, 1998
di di di ditt ditt di da da da!Bor kvar i Arvidsjaur. Kallt, mörktoch bara underbart. TGF 96-97, hör aver!
JAH
Tuesday, February 17, 1998
Har Blå Dragonen ngn hemsida?
CQ3
Monday, February 16, 1998
För att en tjej skall klara K4 måste hon vara mkt stark både mentalt och fysiskt. När Röjne var där fick hon hjälp att bära mtrl, fick det utkört mm vilket bara gjorde det jävligare för henne. Ärligt talat tror jag att dåvarande C K4 (Melin, nuv CA) mer var ute för att vinna politisk poäng än att eg se henne genomföra KB. Förresten ska man inte garva läppen av sig åt henne, när vi ryckte in på KB var vi fler än 80, när vi ryckte ut var vi 45 - 47 st. Så det var några som försvann på vägen...
WS
Monday, February 16, 1998
Lennartsson har du hittat den här siten än eller? Jag bara undrar..
grp C 41:5
Monday, February 16, 1998
Lennartsson har du hittat den här siten än eller? Jag bara undrar..
grp C 41:5
Monday, February 16, 1998
Vad är nu detta? Är livet hårt mot digTerese...

Dela med dig av dina sorger så blir livet lättare!
Lundberg
Monday, February 16, 1998


Så jävligt som jag redan har det nu trorjag inte att ni någonsin har haft pånågon övning!
Terese
Monday, February 16, 1998
... orsak till hans besatthet. INTE till att han skulle vara jägare :)
SW
Monday, February 16, 1998
Den där Boqvist verkar väldigt besatt av sex och kön. Undrar just om han inte är Farsta-mannen, eller så kanske han bara är osäker på sig själv (vilket man som jägare är känd för att INTE vara. Om Boqvist är jägare ser jag det första alternativet som enda orsaken).
SW
Monday, February 16, 1998
Det där var inte jag som skrev in,det var nog Bokvist. Han är bara sur för att alla andra orkar knata en bit på fjället, och att alla andra harförstånd nog att tycka det är avkopplande...
Lundberg - The real thing
Sunday, February 15, 1998
Lundberg ...?
Det där lät väl mer som Boqvist. (usch)

Bossen Samband
Sunday, February 15, 1998
Ahora!Lumpen är som bajs fast grönt.Ps. Terese börja ät p-piller redan nu, för varje rast kommer du få jobba
Lundberg
Sunday, February 15, 1998
hohoho ...
numera har man en fast lina.
internet går fort som fan.

Norin
Saturday, February 14, 1998
Till Terese: En tjej kanske kan klara av jägartjänsten rent fysiskt om hon är jävligt stark, typ elitidrottare. Men psykiskt får hon det säkert mycket tuffare. Flickor fungerar inte på samma sätt som killar under såna förhållanden som råder på en riktigt horig, mörk och kall jägarövning. Hur många tjejer finns det som klarar både det fysiska och det psykiska, dvs är tillräckligt motiverade för att ha det riktigt jävligt helt frivilligt?
jsrtjnr
Friday, February 13, 1998
Till en hemlig beundrare. Varför skulleinte en tjej klara av jägartjänsten iArvidsjaur?
Terese
Friday, February 13, 1998
I can't say much about swedish guys in general, as I don't really know too many but I got to admit that the one swedish guy I did fall for was K4 special.
An admirer of K4 gentlemen.
Thursday, February 12, 1998
Om du är tjej och vill göra lumpen på K4 ska du försöka få tag på Röjne. Hon försökte göra lumpen på K4 92 - 93. Efter fem - sex veckor skickades hon till Ing 3 eller om det var I 19/P5...
WS
Thursday, February 12, 1998
Om man som tjej ska klara av jägartjänsten i Arvidsjaur måste man nog vara kille.
En hemlig beundrare
Thursday, February 12, 1998
Skulle någon snäll kille som har gjortlumpen på K4 kunna berätta för mig om sin utbildning. Jag är intresserad av att göra lumpen och skulle vilja vetamer om de olika utbildningarna. Tack på förhand.
Terese
Thursday, February 12, 1998
Till Magnusson. Tack för erbjudandet, jag ska fundera på saken. Men annars såorkar jag nog bära den själv.
Terese
Wednesday, February 11, 1998
Till terese, tackar för ditt senaste inlägg.Ge mig din packning och jag bär den!Till Webmaster Gnesta-Kalle, Du vet väl att Lt Estman aldrig skulle sätta sin foti en gränd. Han kommer nämligen aldriglämna Arvidsjaur. däremot skulle nog intedenna hacker vilja möta honom uppe vid km 20 en mörk höstnatt....Tack för en schysst sida.
Magnusson med sarkofagen :(
Tuesday, February 10, 1998
Är det någon jägare som känner till var man kan hitta riktigt bra jägarbilder från K4. Jag vill se...
KB -2000
Tuesday, February 10, 1998
Vet någon varför denna sidan inte fungerar?http://www.stacken.kth.se/~totte/k4 Adressregistret är en bra idé, men fungerar inte.
Söderlund 94 - 95
Tuesday, February 10, 1998
Ang Ultracorps, strular det så återkom på denna sida.
CQ3
Tuesday, February 10, 1998
Tack! :)
SW
Tuesday, February 10, 1998
För SW mfl som var intresserade av att pröva på UltracorpsTo get registered for the beta test, just follow the link off ofthe VR1 homepage.www.vr1.com VR-1 UltraCorps Team For UltraCorps Test News: http://www.vr1.com/uctest ultracorps@vr1.comConquest is number one
CQ3
Tuesday, February 10, 1998
Till Magnusson. Min pojkvän kunde nog inte följa med på marschen eftersom hanjobbar så då behöver jag nog en stor stark man att dela mina nudlar med...
Terese
Tuesday, February 10, 1998
En viss KB Ingeborn som pluggar på KTH håller på med en sida åt kamratföreningen. Åtminstone gjorde han det för nån månad sen.
Wikström
Monday, February 09, 1998
Är det någon som känner till om det finns liknande K4-siter, fast baserade på andra utbildningsår?Har kamratföreningen någon hemsida?
CQ3
Monday, February 09, 1998
Det här var en bra site tycker jag. Men det skulle vara kul om man kunde göra en site som täcker in alla utbildningar på regementet. Själv kan jag dock inte uppföra en sådan site eftersom jag inte är någon hacker, men det skulle vara bra om någon med kunskap kunde ta tag i det hela. Jag kommer att framföra adressen till C K4 så att han kan ge sitt utlåtande. Jag tror nog att han kommer att gilla den. Klartslut.
Vpl Fk Westman
Monday, February 09, 1998
Det här var en bra site tycker jag. Men det skulle vara kul om man kunde göra en site som täcker in alla utbildningar på regementet. Själv kan jag dock inte uppföra en sådan site eftersom jag inte är någon hacker, men det skulle vara bra om någon med kunskap kunde ta tag i det hela. Jag kommer att framföra adressen till C K4 så att han kan ge sitt utlåtande. Jag tror nog att han kommer att gilla den. Klartslut.
Vpl Fk Westman
Monday, February 09, 1998
Vem är Lt Estman?
LM
Monday, February 09, 1998
När blev Estman lt? På min tid var han sg.
Skogstokige Tor
Sunday, February 08, 1998
Någon var inne och lallade i gästboken och försökte sabba den. Sorry, men det funkar inte att göra så. Hoppas den personen möter Lt Estman i en mörk gränd...
Lundberg
Sunday, February 08, 1998
Någon var inne och lallade i gästboken och försökte sabba den. Sorry, men det funkar inte att göra så. Hoppas den personen möter Lt Estman i en mörk gränd...
Lundberg
Sunday, February 08, 1998
hehe ...
friskt vaagat, inget vunnet ?!

c sb
Friday, February 06, 1998
Lång näsa för Magnusson!!!
WS
Friday, February 06, 1998
Till Magnusson. Om jag ska gå marschen så tänkte jag ta med mig min underbarapojkvän. Jag tror knappast att han lämnarmig i händerna på ett gäng kåta killar.
Terese
Friday, February 06, 1998
CQ 3 är fk Hägglöf från 23:e 92/93. Vad gäller Ultracorps ska jag försöka fixa fram info för hur bli med. Så kan även SW vara med.Må gott
CQ 3 även Hägglöf
Thursday, February 05, 1998
Vem är CQ 3? Är det du Haglund? Eller är det rentav Antell?
CQ 1
Thursday, February 05, 1998
Schysst sida, mycket K4 folk. Verkar dock vara väldigt TGF inriktat. :)
Fu Pettersson, 22NJPlut. 96/97
Thursday, February 05, 1998
Tjenare! Jag har en fråga rörande utbildningen: I vilka geografiska områden genomförs utbildningen. Är den ganska strikt bunden till arvidsjaurtrakten eller åker man runt i hela Lappland? Stämmer det att Norrlandsjägarna bestiger Kebnekaise?
Sandberg
Wednesday, February 04, 1998
Jag vill bara säga att ni har lyckats jäkligt bra med eran hemsida!Hoppas att jag får göra en liknande sida när jag gjort lumpen.
KB-2000
Wednesday, February 04, 1998
Till Terese, Klart du ska gå marschen!!Tänk dig du och jag vid en fin dukad stenvid komabrasan, nydiskade kärl och en sjuhelvetes god Orientalisk gryta mednudlar. Till efterrätt bjuder jag pånickel och ljummet vatten. Sen svepervi in oss i Komarocken och svettas.....Jägarliv?
Bad-mother Magnusson
Wednesday, February 04, 1998
Spelet funkar ju inte!"Sorry, you must be preauthorized..."JUNK!
SW
Wednesday, February 04, 1998
Är det något fel på TPC?
"lillen"
Wednesday, February 04, 1998
Får vem som helst gå Fjällmarshen? Även en tjej...
Terese
Wednesday, February 04, 1998
Only the strong survive...Ultracorps.vr1.com
CQ 3
Tuesday, February 03, 1998
Vill ni prova kriget i universum? Kolla in Ultracorps.vr1.com Stort, mäktigt och fan så roligt. Finns gott om möjligheter att använda sig av jägarstridsteknikerna vi fick lära oss på K4.Conquest is number oneThere can be only one
CQ 3
Tuesday, February 03, 1998
Godkväll alla tappra jägarbröder!Slaktarn är tillbaka! Jag har upprättat samband med ALE och MDA. Träffade f.ö. MDA utanför populärt kändisställe i STHLM i helgen och gissa vad? Han har skaffat jordens barr, i stil med killen i "Private Parts", fast rakare. Intresseanmälan skickas till Avs. PS. TGF +22:a only!!!
Djupfryst regerar...
Tuesday, February 03, 1998
Ahoha Dragoner!Jag tänker inte gå sommarmarschen om jaginte får ha Sarkofagen i bakhasorna.Lundberg, du vet!! Snacka om challenge!Såg "Hamilton" igår, den löken.Han skulle kanske platsa på TPC eller nåt. Slut, frågor på det?
Ockelboo 8000 vs. Magnusson J-ord
Tuesday, February 03, 1998
Ang sommarfjällmarschen, adress till kontaktpersonen på K4, Lt Olsson, ska man ringa, skriva brev?Är datumen spikade, så att man kan börja tala med chefen osv?Jägare marsch!
Hägglöf
Tuesday, February 03, 1998
Patetiskt!
SW
Tuesday, February 03, 1998
Det är riktigt! Lumpen är inte något knulldagis!

Tyvärr!
Abstinensmannen
Monday, February 02, 1998


Varför går vissa killar på K4 omkring och snackar en massa jävla skit om sina underbara flickväner.Det är jävligt onödigt att sprida ut en massa skitsnack om sin egen brud och hur hon är i sängen eller hur sällan de får knulla henne.Ni som gör det tycker ni att ni är tuffa?!Lumpen är väl inget jävla knulldagis.Skärp er!
Nilsson
Monday, February 02, 1998
Men Lundberg då, int' ska du gråt'. Bil är trevligt att ha ( om flickvännen betalar skatten på 1040 :) ).
SW
Monday, February 02, 1998
Hörreni... Jag ska bara klargöra ett och annat.

Den lilla texten med kursiv text under varje inlägg är namnet eller snarare signaturen på den person som inlägget. Jag kan tyvvär inte ta på mig skulden för allt som alla knickedickar skriver här. Att herr bodin blir lite ledsen är på intet sätt mitt fel. Och vem fan e då denna lallande hackapellen?? hur kom han in i bilden? Vem e förresten bodin? Vem är du? Vem är jag? Varför sitter jag och svarar på idiotiska inlägg?

Och förresten, varför måste min bilskatt vara på 1300 spänn ????
Lundberg
Sunday, February 01, 1998


Hej!!Jag heter Limatainen, en god vän tillBoqvist. G fan i att hacka på honom!Jag föreslår att Lundberg lugnar sigannars kan bomber falla rakt ner i dine-mail...Om jag får så mycket som ett oförskämtsvar kommer Dragon Lundberg få ångra det.Väl Mött Jägarbröder MVH Blood-Lust^ © By DeMoN-
Hakkermannen
Sunday, February 01, 1998
Cholahopp!Avbryt på Boqvist, han måste kissai brallan. Han är sekert en litten parvelsom inte fattar vad 2 + 2 är!!Stå på dig Dragon Lundberg!Ps. KB Söderberg är min stridssparskamrathan är en kille att lita på i alla väderoch kläder. Vi styr upp hela jävla K4!!!
KB Mhyrman
Sunday, February 01, 1998
Väl Mött Jägar-Bröder!Förberedelserna för jägarmarchen -98 ärklara och ett datum är bestämt. Det blirframåt September och datumet vandrar mellanden 12:e och 17:e beroende på ekonomin.Alla som är interesserade skall anmäla sig till Löjtnant Olsson på 3:e skv innanden 1:a Maj.Vi ses på vandringen!
KB Furn
Sunday, February 01, 1998