Gästboken
Nytt inlägg
Arkivet

Gästboken November 2000 - April 2001


Ahoa!! Befinner mig pa Fiji, men aker till staterna inatt. Har varit ruggigt bra. Det kanns som jag ar pa vag hemat nu, och da passar det utmarkt med en traff. Kommer den 6:e maj. Jag ska gora allt jag kan for att hanga med pa paddlingen. Har inget jobb annu sa det ar prio ett nar jag kommer hem. Men vecka 32 borde ga att fixa. Syns snart...
Dahlmann
Tuesday, April 24, 2001
¡Hola burros!Paddlilng v.32 later lika bra som aktiviteten blev forra aret, d.v.s. perfekt. Jag kommer givetvis att deltaga. Vad jag kommer ihag var det inga som slog den snabbpaddlande kombinationen AHL & BER. Annars haller jag fortfarande stallningarna har nere i Valencia. Spanskan gar battre och battre och man kan snart borja titulera sig hobbyspanjor. AHL, det enda som skulle kunna ga upp mot att se Celtic sakra ligaguldet ar val att se Valencia sla ut Arsenal (inkl. Ljungberg) ur Champions Leuage. Stort!!!
BER "utan silver-marie men med faltflaskan fylld med sañgria"
Thursday, April 19, 2001
fan vilken porrig sida detta va! Håll gejjandan uppe gossar, så skall jag hyra en kanot och göra lite helgröna övningar ( Siljan runt och Mälaren runt by night)!Skönt med lite forum för nördar i alla dess former! Keep up the goodie work kollegor!/111:e Stadsskyttebataljonen
major PorrBengt
Thursday, April 19, 2001
Paddling v.32 faller i min smak. Jag skall försöka komma loss den veckan. Skall inte vara några problem nu när jag har slutat som konsult.En sammling som är ett måste, är när jag hoppar.. :(En solig dag en några pilsner...
TGF Smedis
Tuesday, April 17, 2001
Jag haenger gaerna med, bara jag aer hemma, det vet du ALE.Jag har det jaevlit bra i Schweiz, foersta helgen aakte vi skidor i Davos i straalande solsken med fantastisk alpin utsikt fraan 2800 m. Studierna verkar allmaent slappa jaemfoert med J3:an, bara att flyta med alltsaa. Vi hoers!
TGF WIK
Tuesday, April 17, 2001
Ahoa Jeegare! Det låter roligt med en kombinerad vandring/paddling-vecka. Jag kan dessvärre inte delta detta år heller eftersom jag reser till Japan och jobbar i sommar. Har iallafall tagit mina föräldrar längs kungsleden mellan Ammarnäs och Hemavan under påskveckan. Det hela var mycket lyckat vad gällerbåde före och väder. De något aparta stugvärdarna gjorde resan till ett rent nöje. ALE du ska få dina skivor snart, SEE sa något om en tgf-träff i Uppsala, vet du mer om detta? Jag föreslår grillning med mycket kött...
ENL
Monday, April 16, 2001
Tycker personligen att paddling v.32 är en bra idé. Långhelgsvandringen får bli för volontärer. Såg lite grann av slaktardokumentären. Kan för övrigt upplysa om att Glasgow är minst lika trevligt som förra året. Kul att se Celtic säkra ligasegern på hemmaplan inför 60 000 åskådare.
TGF Ahlskog
Saturday, April 14, 2001
Idén om en långhelgspaddling samt en fjällvandring v.32 låter riktigt trevligt! Bara paddlingen inte krockar med vansbrosimmet eller dyl.
TGF HUH - sitter på vakt och äter silver-Marie
Saturday, April 14, 2001
så, nu har jag till allas belåtenhet ändrat min adress.såg ahl eller någon den suveräna dokumentärfilmen om ett slakthus i värlmland någonstans. jag tycker att ahl och ni som drack renblod med hår i måste flyyta dit och ta anställning som slaktare! jag kan glädja er med att jag varje år sedan muckfår anbud om att åka på kurser för jägarbefäl. i år var det fiendekunskap och stridsträning utanför haparanda, jag tror inte jag åker i år heller...KAN MAN FÅ LITE RESPONS ANGÅENDE SOMMARAKTIVITETERNA!
JÄGARBEFÄLET ALE
Thursday, April 12, 2001
För övrigt förväntar jag mig att hugade golfare hör av sig när tjälen släpper. Vill även passa på att hälsa alla resenärer välkomna hem. Fast det kanske bara är ALE som är hemma. Nåväl, nu ska whiskeyn ut i blodet.Carpe Diem
TGF Ahlskog
Tuesday, April 03, 2001
Kl. 10:50 går planet till Stanstead, därefter från Stanstead till Prestwick, Glasgow. En hel vecka i Henke-land. Faan vad kul det ska bli. Hoppas att alla TGF:are mår bra, alla andra också förresten. Som sann styckmästare måste jag dra och kolla på äkta mul-och-klövsjuka kossor när jag är i Skottland... Har hört att hornen sväller upp till ballonger så att korna blir tvungna att gå på bakbenen. Fast det där vet säkert Lundberg bättre. Han är ju uppfödd på en åker... Forza Celtic!!!
TGF Duncan McCloud
Tuesday, April 03, 2001
Först måste jag påpeka att den som var (kraftigt) berusad under mitt och ALE's möte inte var jag... ;-)
ALE hur vore det att uppdatera din adress..
Lite halvjobbigt att ringa när det är ett Örebronummer..

TGF Geigert
Friday, March 23, 2001
FUck jägar plutonen det e för veklingar man ska vara FALLSKJÄRMS JÄGARE
corpral smurf
Wednesday, March 21, 2001
ALE, hor garna av dig om du har nagra tips! Forsokte skicka ett mail till dig men nagot gick galet.
Dahlmann
Saturday, March 17, 2001
Ahoooooaaaa!!! Befinner mig pa phi phi oarna i Thailand. Gor inte manga knop pa dagarna och skulle sakerligen behova lite fysisk aktivitet vecka 32. Ska forsoka att inte svika i ar, men man vet ju aldrig. Pussy Club missade jag, men var pa superpussy istallet och kollade in nar damerna korde upp allt fran blommor till pingisbollar i muffen. Otroligt intressant!!! Jag kommer hem 2:a maj och da forvantar jag mig att ni planerat klart. Ar det uppfattat???Ha det gott, det har jag!
Dahlmann
Saturday, March 17, 2001
hopssan! såg just att jag inte har varit här sen den 6'e januari, illa! jag skulle inte missat den ölrundan om jag vetat om den...jag träffade hagge (under synnerligen berusat tilstånd) och diskuterade v.32. Vi pratade om paddling en långhelg i vår SAMT vandring v.32, hur låter det? dahlman, pussy club på pat pong road i bankhok får inte missas!
FURIREN, nu med vasaloppet på meritlistan!
Friday, March 16, 2001
Ahoa jägare!Håll fanan högt! Ni representerar alltid ICA - såväl civilt som i uniform.
TGF Ahlskog - Icander i våra hjärtan...
Thursday, March 15, 2001
Skulle inte säga nej till paddling i svenska insjöar. Å andra sidan är en topptur också på sin plats. Smedberg - du är inte bortglömd, din dag kommer...
TGF Slaktarn
Sunday, February 25, 2001
Jag röstar för paddling (jag kommer nog ha fått nog av toppturer efter 3 månader mitt i Alperna) men följer självklart med på vad som helst, förutsatt att jag är hemma vecka 32. Både jag och Sandbergaren har ju tillgång till segelbåt annars, bara en tanke...fast det är klart, Sandbergs Express får nog svårt att hänga på min gamla Vigg. Eller hur SAN?
TGF wikström
Monday, February 19, 2001
En paddling skulle nog sitta fint för oss som missade evenemanget förra sommaren. Detta bör förstås diskuteras med personerna som har mer paddlingsvana vad gäller geografisk plats för genomförandet. Om det inte finns något fint ställe kan vi ju alltid hitta en vandring som heter duga.
TGF HUH - packning på
Monday, February 19, 2001
Sommaren kommer med stormsteg(fint väder här i uppsala =)
Och det börjar bli dax för alla att komma med förslag till sommarens stora happening..
Någon som har någon strålande idé om vad vi ska göra?

Berte jag har hört att det ska finnas ganska många bra banor i Valencia... bara en tanke =)

TGF Hagge officell ledare efter 9 hål TGF Open 00
Saturday, February 17, 2001
¡Hola amigos!Just nu och fram till den 2 juni befinner jag mig i Valencia, Spanien. Jag ar har for att battra pa min (o)befintliga spanska. Allting ar perfekt men for att gora det annu battre skall jag pa onsdag bevittna matchen Valencia - Manchester United i Champions Leauge. Det kommer att bli riktigt skoj. Jag ar givetvis installd pa att deltaga i nagon slags fysisk aktivitet v. 32. Foretradesvis fjallvandring el. dyl. Ha det sa bra och sa ses vi till sommaren.P.S Var och nar kommer arets TGF-open att avgoras. Som regerande mastare nojer jag mig inte med vad for skitbana som helst ;)BER
Magnus Berterud
Thursday, February 08, 2001
En handfast applåd till de tappra TGF:arna som begav sig ut i det kalla Stockholmsvädret och samlades i en inåtvänd igelkott vid baren på MEST! Det blev en mycket trevlig kväll innehållandes en liten barrunda ute i kylan, en kyla som väckte en del minnen till liv. En tgf:are skapade lite spänning genom att tappa bort en del personliga tillhörigheter men som återfanns efter en väl genomförd tillbakamarsch längs med metkroken till vår andra basplats. Tack WIK för att du bestämde denna krogrunda! Och tack slaktarn och dahlmannolke-inte-så-hög-mast för en trevlig afton.
TGF HUH - frös om hela ansiktet
Sunday, February 04, 2001
Huhta kommer också på lördag
TGF Wikström
Thursday, February 01, 2001
På lördag möts alla TGF 96/97 som har lust på restaurang MEST på Götgatsbacken, kl 1900. De jag har snackat med hittills som dyker upp är Smedberg, Dahlmann och Ahlskog. Vi ses där!
TGF Wikström
Wednesday, January 31, 2001
var nästan på väg att skriva klockrent, men det fick bli "coolt" istället
WIK
Sunday, January 28, 2001
Coolt Dahlmann, jag ringer dig inom ett par dar.
TGF WIK
Sunday, January 28, 2001
Klart jag hänger på och tar några kalla pilsner. Wik, då får du chansen att utveckla din inledande mening...
Dahlmann
Saturday, January 27, 2001
As they say on Wall Street Dahlman: Money talks, bullshit walks. Vi kan väl gå och ta en bärs i helgen där innan Dahlmann åker (2:a eller 3:e feb). Christer och jag utgör kärnfamiljen. Dahlmann? Övriga? Om Magnus och Kalle hänger på kan de säkert komma med tips om schyssta knarkarkvartar i Bangkok.
TGF WIK
Wednesday, January 24, 2001
Hallå telegrafister... Nu är det min tur att åka utomlands. Jag ska åka jorden runt i 3 månader och kommer att vara ungefär 8 veckor i Sydostasien. Alla ni som var ute och reste får gärna ge mig lite tips om vart man ska bege sig. Åker 6:e februari...Jag är troligtvis med om det sker några fysiska aktiviteter till sommaren.
Dahlmann
Wednesday, January 24, 2001
Vad tror ni om en sammankomst innan sommaren är här? Kanske ta en diskussionsafton om Smedbergs framtida äventyrshopp och kanske utlysa en tävling om hur lång bungylinan ska vara för att Smedberg ska kunna nudda marken med nästippen, men inte med resten av ansiktet.

Några ideer om var årets sommarpromenad/paddling ska utföras??

TGF HUH - har vaknat ur koman efter en period av livskraftsugande tentor
Wednesday, January 24, 2001
Ahlskog : utveckla "Smedberg bungy 2001" dvs vad, när, hur osv
TGF haglund
Thursday, January 18, 2001
Gäsp... Det känns som ALE:s orderrätt aldrig har existerat - kom ner på jorden för bövelen! Vi som ingår i tävlingsledningen avseende "Smedberg bungy 2001" kanske skulle snacka ihop oss...!!!?
TGF Ahlskog
Monday, January 08, 2001
Manöver! I min position som befäl delegerar jaguppgiften att ordna något skoj till någon annan! bestäm bara en tid så kommer jag. är det förresten någon som hänger på vasaloppet?
Furiren
Saturday, January 06, 2001
Jag är tyvärr upptagen p g a tentor på lördag 15/1 och måndag 17/1, men jag ser fram emot en eventuell sammankomst efter dessa.
TGF HUH - med böcker i högar
Saturday, January 06, 2001
Glögg känns lite ur tiden, men klart jag kommer om det blir en telegrafistsamling.
Dahlmann
Friday, January 05, 2001
Jag är med om det fortfarande blir någon glöggkväll. Varför har ingen annan svarat? Ryck upp er.
WIK
Friday, January 05, 2001
Gott Slut Och Ett Gott Nytt år!!!Glöggkväll nästa lördag???
TGF Ahlskog
Sunday, December 31, 2000
Glögg kväll?????
TGF Smedis
Wednesday, December 27, 2000
Glömde önska God Jul tidigare, så god FORTSÄTTNING i alla fall! Fjärde elit kanske kommer ihåg mitt mäktiga magparti efter julen 96. Den är slagen med hästlängder.
TGF WIK
Tuesday, December 26, 2000
AHOAA! GOD JUL ALLLIHOPA!nu ar jag hemma igen och det är förbannat skönt skall ni veta. jag älskar minusgrder! snart blir det fjällturer i någon form...
FURIREN
Saturday, December 23, 2000
From all of me to all of you - A Very Merry Christmas.
TGF Ahlskog
Saturday, December 23, 2000
God jul och gott nytt år, alla telegrafister!(WIK, jag har hittat din kikare hemma hos mina päron, sorry att jag tryckt på den så länge. Kanske kan jag lämna över den på glöggkvällen?)
Sandberg
Saturday, December 23, 2000
God jul och gott nytt år alla gamla nyckelknackare.
BER
Saturday, December 23, 2000
Glömde önska alla telegrafister en God Jul!!!Ahooooa...
Dahlmann
Thursday, December 21, 2000
Jag laddade hem Nationalteatern med arbetarbroder från Napster. Man får ju kalla kårar och ett lätt illamående!Arbetarbröder vi måste skapa ett kommunistiskt parti...
Dahlmann
Thursday, December 21, 2000
saja! battre tempo nu verkar det som. BER, det ar val klumpigt att aka ifran samui nu nar det ar full moon party pa ko pha ngan? jag skall i alla fall dit, det var trist att vi akte om varandra. det var en jakla brainstorm, personligen tycker jag att alla ideer later bra. sanberg-tur later ekonomiskt om det gar att fa tag i utr. jag skulle kunna hjalpa till med det jag kan. allt detta kan diskuteras under en forslagsvis mycket blot gloggkvall EFTER julafton. nu maste jag sluta for nu maste jag varma upp infor jattefesten! ahooa!
furiren
Monday, December 11, 2000
Appropå materiel: SAN, jag glömde min kikare i din bil efter seglingen. Går den fortfarande att bärga? Det blir kul att ses på glöggkväll, kanske lite bildvisning från sommarens utflykt i St Anna?
TGF WIK
Thursday, December 07, 2000
Dahlman, din gamle galosch
TGF wik
Wednesday, December 06, 2000
Jag håller med slaktarn, det var en jävligt rolig skiva. Jag var helt utslagen och låg mer eller mindre för ankar i 2 dar. Det här måste vi göra om...Ahooooa...
Dahlmann
Tuesday, December 05, 2000
Ahlskog, ja jag har upptäckt att viss materiell blev kvar hos dig efter vår paddling. Det får jag hämta upp på glöggkvällen, det låter kul. Jag har flera uteblivna Järnagrillar att kompensera.
Sandberg
Tuesday, December 05, 2000
Skepp ohoj! Alla överlevande från Smedbergs bejublade 25-årsskiva. En tung söndag följdes av en tyngre måndag. Det är förknippat med ångest att landstiga i Järna kl. 06:45 en söndagmorgon - tro mig, det är sant...
TGF Ahlskog
Monday, December 04, 2000
Jag ar mycket intresserad av en gloggkvall. Da kan man ju ta igen lite av det man missade senaste jarnagrillen. Var for ovrigt och bevittnade thaiboxning live igar. Dar kan man prata om brutal sport. Jag fann det trots detta mycket underhallande och kan rekommendera dig, ALE, eller ovriga som besoker Thailand ett besok. Halsningar
BER
Saturday, December 02, 2000
Hur skulle det sitta med en glöggkväll mellan skinkan och julgransplundringen??? Järnaglöggen står till förfogande.
TGF Se nedan
Friday, December 01, 2000
SANDBERG. Vet du vad!!?? Jag har prylar hemma som hör till din bil. Låter hårt med skärmflyg. Finns det något intresse av att redan nu planera ett mer "avancerat" (läs långväga etc.) äventyr inom en tidsram på fem år el. dylikt. Man skulle kunna lägga upp någon form av kontinuerligt sparande i stil med en hundralapp per månad på ett gemensamt konto/fond. Den som vill kan alltid under tidens gång köpa in sig genom att erlägga belopp som motsvarar det aktuella värdet av 1 st andel. Om tidsperspektivet rör sig om 5 år skulle det motsvara 6200 kr exkl. ev. ränta/avkastning. Sedan kan man vilt spekulera i vad stålarna skall användas till - en senare fråga. Ni som är intresserade - hör av er till mig.
TGF Ahlskog
Friday, December 01, 2000
Hallo grabbar!Nu ar det BER som sander en halsning fran Thailand. Till furiren vill jag meddela att just nu befinner jag mig pa Ko Samui och kommer kvarbliva har ca en vecka. Darefter kommer omgruppering ske norrut for att slutligen hamna i Bangkok. I Bangkok kommer jag antagligen befinna mig fran den 10-11 dec. fram till hemresedatum 19 dc. Det vore riktigt roligt att traffas. Till er andra vill jag bara saga att jag ar imponerad av denna initiativrikedom angaende olika aventyr som upptas pa denna sida. I man av tid och pengar vet ni att jag staller upp pa det mesta. Ha det bra!!!
BER
Wednesday, November 29, 2000
En alpin TGF-kurs med SAN är ett konkurrenskraftigt alternativ, både vad gäller kostnad och kvalitet. Eller hur HUH? Smedberg är definitivt med. Hagge, du bangar inte en solig topptur i kalsongerna, det vet jag. Snöka, värmeljus, VA-tunga... Det får jägarXXXXX att XXX.
TGF WIK
Tuesday, November 28, 2000
SANDBERG, blir det skärmflyg så räkna med mig. Trodde jag skulle göra det redan när vi låg inne, men han (idrottsnissen) hade beslutat att inte ha den utbildningen det året... =(

Är dock troligtvis med på det mesta i mån av tid =)

TGF h a g g e
Monday, November 27, 2000
En månad i Thailand...Det kan ju vara tråkigt, och trist, och tråkigt och...helt uuunderbart.
TGF Askpungen
Monday, November 27, 2000
tjena grabbar!det verkar vara lite dalig fart pa gstboken! har star jag i alla fall pa flygplatsen i hong-kong och vantar pa resans forsta flyg. skall bli skont att slippa kofosarstilen ett tag nu, jag drar till thailand en manad. alpina aventyr later guld men dyrt, vi far se vad som hander. hur som helst blir det val nagot till sommaren? BER, tanker du dyka upp i thailand? jag hade tankt mig att dricka en massa ol, sa du kan ju titta forbi...hoppas alla har det bra, vi ses!
FURIREN
Sunday, November 26, 2000
Som den enda tappra tgf:aren gick jag uppför trapporna till mässen på K1 för att njuta av en mycket eminent middag i goda vänners lag. Årskullen 96/97 var representerat av fyra KB-elever, tre F-soldater och en stolt telegrafist. Efter middagen fick vi höra lite om nyheterna på K4, bl.a. att:

K4 har fått en ny regementschef efter Frank Westman.
det utbildas för närvarande endast 250 jägarsoldater på K4.

Det berättades också mycket om hur framtidens jägarsoldater ser ut vad gäller arbetssätt, utrustning och gruppsammansättning. För övrigt var det mycket trevligt att träffa gamla och en del nya vänner.

TGF HUH - nöjd julmiddagsgäst
Thursday, November 23, 2000
Era halvsoldater. Ut i fält istället för att sitta och löka framför datorn. Träna, skjut -gör nånting.Arghhhh
Viking
Friday, November 17, 2000
Tja gamla jägarpolare, jag kan meddela att ALE kaskar runt någonstans i Kina efter att först ha genomkorsat det stora röda landet i öst. WIK: det är kul att du andas sådan optimism vad det gäller högalpina äventyr, STF:s kurser är bra gå dom gärna. Annars får väl jag annordna en alpin vinterfjällskurs för intresserade telegrafister, jag kan inte lika mycket men får väl dela med mig av det jag kan, finns det intresse vore det skitkul att göra något tufft tillsammans. Annars har jag också blivit sugen på något helt nytt: skärmflyg. Det verkar fränt. Det kanske blir en kurs till sommaren, sen är det bara att knalla upp på en topp och flyga, vilken frihet! WIK och andra äventyrslystna telegrafister hör av er.
Fysdragon Sandberg
Friday, November 17, 2000
"En jägare dör inte han åker till helvetet och omgrupperar" Ytterligare en jägarsanning till Jahnsson.
Sandberg
Friday, November 17, 2000
Är det någon som har någon koll på var alla världsresenärer gör just nu (äventyr och strapatser)???
TGF h a g g e
Thursday, November 16, 2000
Men hallå kung Carl, jag hoppas du inte är seriös.
drottning Silvia
Monday, November 06, 2000
Den som undandrager sig att fullgöra värnplikten och endast vill njuta Fosterlandets gåvor utan att gälda dess kraf, Han är ovärdig att nämnas bland fria Svenska Män. Att svika Konung och Fäderneslandet har aldrig varit svenskmannased.
kung Carl
Friday, November 03, 2000